Foutmelding

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in menu_set_active_trail() (regel 2396 van /home/public/sites/www.kerkconsult.nl/includes/menu.inc).

Wie is Marja

Marja

Ik ben een post-HBO opgeleide maatschappelijk werker met veel ervaring in het coachen van predikanten, pastoraal werkers en andere helpers in de gemeente. Vanuit mijn professie en ervaring vind ik het mooi om een aanvulling te kunnen bieden die oog heeft voor de zowel de helper als de hulpvrager. Daarnaast heb ik veel cliënten begeleid bij uiteenlopende psychosociale problemen, zoals rondom identiteit, financiën, relatie, echtscheiding, opvoeding, rouw en verdriet, depressie en burnout, etc. 

Mijn manier van werken kenmerkt zich door oprechtheid en betrokkenheid, door werken vanuit het oplossingsgerichte kader, een respectvolle en hoopvolle manier van hulpverlenen. Ondanks dat ik kan beschikken over diverse technieken en methodieken denk ik dat het ‘er zijn’ voor de ander, het oprechte luisteren en respect voor zijn of haar kijk of zichzelf en zijn of haar problemen het belangrijkste is in de hulpverleningsrelatie.